Podcast: Van paardenmeisje tot ondernemer – met Chaja Kolthoff – Voest

Zonder droom was er geen start gemaakt en zonder doorzettingsvermogen was geen onderneming ontstaan.

Nederland is een handelsland, ik hoor het steeds terug in allerlei Podcast met “grote namen”. We zijn er als volkje goed in, om onze dromen om te zetten in realiteit. Niet altijd lukt het, ik geloof dat er per jaar ook schrikbarend veel uitschrijvingen zijn bij de KvK. Maar ik durf wel te zeggen dat het Pure Horse wel is gelukt. We zijn (al een tijdje) door de dampkring heen.

Wat een zegen!

Dagelijks nog voel ik me écht heel dankbaar dat het is gelukt!

Wat dat betreft heeft het echt mijn dromen overtroffen. Of eigenlijk moet ik zeggen, toen ik starten had ik helemaal geen vast einddoel. Maar zoals het bedrijf op dit moment is, is het ver over de grens van wat ik ooit had durven dromen.

En dat ligt absoluut niet alleen aan mij. Alle meiden (inclusief sommige die inmiddels elders werken), hebben daar aan mee geholpen. Maar het meeste, het aller meeste, ligt het aan jou! Aan jou als trouwe klant of volger.

Want alle trouwe klanten, die al jaren bij ons iets kopen wanneer ze het nodig hebben. En al die mensen die sporadisch of eenmalig iets kopen. Iedereen heeft samen gemaakt dat ik nu kan zeggen, Pure Horse staat stevig op haar benen.

En dat is een zegen!

We doen het in de eerste plaats voor alle paarden, zodat die gezonde voeding kunnen eten. En zeker ook voor alle mensen die zich thuis voelen hier.

Het ondernemerschap is een hele reis (die nog lang niet geëindigd is) en samen met Chaja Kolthoff – Voest ben ik ingegaan op het verloop hiervan.

Met Chaja heb ik prachtige dingen mogen meemaken de afgelopen 2 jaar. Zij is ook voor mij echt een inspiratie bron wat betreft het ondernemerschap! (Tipje dus, voor als je zelf stappen wilt zetten in je hippische onderneming.)  En ze is onlangs een nieuwe podcast gestart. Ik vertel hier heel open over onder andere onze financiën en omzet, maar ook over de tegenslagen en geluksmomenten.

Als je dus een kijkje in de keuken wilt… dan is deze podcast echt een leuke!

Check hem hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1815 reviews.