Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf het moment van melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd, mits product en verpakking in originele staat verkeren.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het risico en de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@purehorse.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien je gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, vragen wij u dit retour formulier bij te voegen. Het is bij ons helaas niet mogelijk om producten te ruilen.

Klik hier voor het retourformulier

Let op – Uitzonderingen te retourneren producten:
Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt bij verzegelde producten. Dit geldt uitsluitend voor de hygiënische producten (voeding en zaaigoed).
Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar. Hieronder vallen:

  1. alle voeders, geleverd in zak/blik/doos en emmer
  2. al het zaaigoed en bodemverbeteraars, geleverd in zak of big bag