U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vanaf het moment van melding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd, mits product en verpakking in originele staat verkeren. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat (verpakking incluis) aan Pure Horse geretourneerd moeten worden. Het risico en de kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@purehorse.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, vragen wij u dit retour formulier bij te voegen. Het is bij ons helaas niet mogelijk om producten te ruilen.

Klik hier voor het retourformulier

Let op – Uitzonderingen te retourneren producten:
Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt bij verzegelde producten.
Wanneer de verzegeling verbroken is, zijn deze producten niet retourneerbaar. Hieronder vallen:

  1. alle voeders, geleverd in zak/blik/doos en emmer
  2. al het zaaigoed en bodemverbeteraars, geleverd in zak of big bag
  3. balen hooi waarvan de touwen zijn verbroken