Horse in mind paarden podcast

Horse in Mind is op 20 februari 2015 van start gegaan en is bedacht en opgericht door Rianne Dekker. Het doel van dit kennisplatform is paardeneigenaren informeren over holistisch en paardvriendelijk paarden houden en -trainen. Je kunt informatie en inspiratie vinden over training, huisvesting, voeding, hoeven en al het andere dat te maken heeft met paardenwelzijn. Er worden podcasts gepubliceerd (De Paardenpodcast) en regelmatig blogs geschreven met tips, ervaringen en informatie, zowel door Rianne als door gastbloggers. Samen willen we zorgen voor een wereld vol gezonde en gelukkige paarden!

Ik (Jantine) en Rianne zijn goede vriendinnen. Onze paarden hebben bij elkaar gewoond en we zien elkaar zeer regelmatig, zowel privé als zakelijk.

We werken graag samen, mede omdat we een groot gemeenschappelijk doel hebben! Het verbeteren van het paardenwelzijn in Nederland.

Ik ben regelmatig te gast in de community waar ik al meerdere gastcollege’s heb mogen geven. En er zijn diverse podcast te luisteren in de Paarden Podcast van Rianne. Je kunt ze hier luisteren.

Wil je meer info? Check dan www.horseinmind.nl