Hinniken de podcast “paarden gezonder krijgen met Jantine”.

Per toeval kwam ik in contact met Feline de Jong (ook wel bekend als Feline Hoi van haar gelijknamige YouTube kanaal). Dat kwam omdat ze een “inspiratie huisvesting” video serie aan het maken was en één van de afleveringen was bij ons in de paardentuin. En na aanleiding hiervan heb ik 3 tips voor je!

Tip 1

De hele inspiratie serie is echt super leuk om te kijken. In de serie gaat Feline langs allemaal prachtige plekjes en vertellen alle eigenaren in geuren en kleuren over hun creaties voor de paarden. Als je inspiratie voor je eigen plekje kunt gebruiken of gewoon wilt wegdromen bij al die mooie plekjes, check dan zeker even deze serie. Klik hier (dit is meteen ook de aflevering van bij ons, als je goed kijkt zie je mij met Dusty in de les van Romy Huisman ook even voorbij rijden).

Tip 2

Tijdens deze dag kwamen we natuurlijk aan de praat en vanuit daar zijn we samen aan de slag gegaan met een optimalisatie slag voor haar paard Marley. We hebben telkens contact gehouden en zo komen we aan bij tip nr 2. Want je kan onder andere in haar vlogs meekijken naar de ontwikkeling van Marley. In deze vlog gaat het specifiek heel duidelijk over zijn proces: klik hier.

Maar sowieso is Feline heel open over de gezondheid van haar paarden in de vlogs en geeft ze regelmatig updates, dus als je daarover meer wilt leren of nieuwsgierig naar bent, kijk dan ook vooral verder.

Tip 3

En tip nr 3, is dat we ook samen een Podcast hebben opgenomen. Daarin hebben we het over haar paarden, maar we gaan ook veel breder het thema “hoe hou je je paard gezond” in. Inclusief wat voorbeelden van wat je kan doen als je bijvoorbeeld te maken krijgt met hoefbevangenheid.

Deze podcast is gratis en kan je hier beluisteren (klik hier) Of luister direct via de link hier onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1815 reviews.