Is jouw paard goed op gewicht? Weet je dat zeker? Veel eigenaren onderschatten het gewicht en overschatten de gezondheid van hun paard als het gaat om een gezond gewicht. Het is ontzettend belangrijk om hier goed op te letten bij je paard. In deze aflevering bespreek ik met Jantine Steehouder van Pure Horse de verschillende oorzaken van overgewicht en de nare gevolgen die het kan hebben, zoals hoefbevangenheid, jeuk of blessuregevoeligheid. Ook hebben we het over vervelende bijkomstigheden zoals insulineresistentie of hormonen die uit balans zijn. En natuurlijk geeft Jantine je ook handvaten om ermee aan de slag te gaan en het overgewicht goed en op een duurzame manier aan te pakken. Een belangrijk onderwerp om meer van te weten!

Op maandag 21 november (’22) geeft Jantine een webinar over insulineresistentie voor de leden van de Horse in Mind Community, met een week later een live Q&A om je vragen over dit topic te kunnen stellen. Ben je nog geen lid en wil je erbij zijn? Klik hier voor alle informatie! Dit is het perfecte moment, want de Horse in Mind Community bestaat precies drie jaar, en daarom kun je nu met korting member worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1741 reviews.