Pure Horse verkoopt alleen maar biologisch en gezond paardenvoer en daar hebben we een goede reden voor. In deze paardenpodcast gaat Jantine in gesprek met Rianne Dekker van Horse in Mind over het belang van kwaliteit en diversiteit, haar stappenplan bij darmproblemen en nog veel meer. Voor iedere paardeneigenaar de moeite waard om te beluisteren!

Natuurlijke voeding is voor ieder paard van belang. De voeding kan het verschil maken tussen een energiek of een lusteloos paard, een glanzende vacht of huidproblemen, goede mest of darmklachten. Jantine wil voorkomen in plaats van genezen met voeding. In deze paardenpodcast vertelt ze daarom precies wat volgens haar het perfecte dieet is voor onze paarden. Van gras tot mineralenbuffet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1849 reviews.