Bodemgezondheid en weidebeheer zijn twee onderwerpen die veelal worden besproken en voor veel paardeneigenaren bekend zijn. Tijdens een masterclass nam Rianne Dekker van Horse in Mind een Facebook live op met Jantine van Pure Horse. De opname van deze Facebook live hoor je in deze paardenpodcast aflevering. Hoe zorg je nu het beste voor de bodem van je weide, zodat de grassen en andere wenselijke plantjes goed kunnen groeien? Wat te doen met ongewenste planten zoals boterbloem of jakobskruiskruid? En hoeveel mogen paarden eigenlijk op de weide als je hem zo goed mogelijk wilt houden? Je hoort het in deze paardenpodcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1742 reviews.