In de docu ‘Food Matters’ word gesproken door verschillende soorten deskundige, uit verschillende vakgebieden en uit verschillende landen. Ze leven, leren, onderwijzen, eten, genezen alle vanuit de filosofie van Hippocrates.

Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding zijn.

De docu is behoorlijk Amerikaans en geproduceerd in 2008. Je moet dus wel door de spannende melodietjes heen luisteren.

Gelukkig worden we steeds bewuster over voeding. En is informatie over gezonde alternatieve al wat makkelijker te vinden. Maar er is nog wel een enorme brug te slaan. Zeker als het aankomt op genezen op een gezonde manier. En dat is waar deze mensen voor staan.

Waarom deze docu kijken? Pure Horse is toch een paarden site! Dat klopt, echter is wat verteld word ook zeer goed toepasbaar op paarden. Ook al hebben mens en paard niet het zelfde dieet, de filosofie is wel het zelfde.

 

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1742 reviews.