doTerra logo

Na een lange zoektocht naar de beste kwaliteit essentiële oliën zijn we bij doTERRA uitgekomen. Dit merk hanteert de hoogste kwaliteitseisen gecombineerd met de meest uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken naar de kwaliteit van het eigen product. Eigenlijk kan je niet om doTERRA heen als het gaat om therapeutisch inzetbare essentiële olie.

Het bedrijf stelt zich verantwoordelijk op naar de gehele keten. Zowel makers als gebruikers. Voor de producenten zetten ze positief in op herstel van de minder bedeelde boeren in arme gebieden. De grondstoffen worden gewonnen, daar waar ze het beste groeien of oorspronkelijk vandaan komen. Heel vaak is dat in armere landen. Er wordt dan geen nieuwe fabriek neer gezet op deze plek, maar doTERRA gaat naar de lokale bevolking toe om deze in staat te stellen het productie proces zelf te volbrengen.

Maar ook de gebruiker wordt in acht genomen. Er is ruim voldoende informatie beschikbaar, waar goed onderbouwde (wetenschappelijke) kennis wordt gedeeld. Zo kan je als gebruiker veilig gebruikmaken van alle oliën en genieten van de heerlijke geuren en ondersteuning.

Wij verkopen de volgende producten van doTERRA: