Therapeutische kwaliteit CPTG keurmerk: Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is er een kwaliteitsprotocol ontstaan.

Dit protocol wendt vijf verschillende analytische methoden aan om zeker te stellen dat dōTERRA’s etherische oliën niet alleen puur zijn (de extracten bevatten alleen de snel vervliegende aromatische verbindingen van een plant), maar ook krachtig (bij elke partij hebben de extracten een constante chemische samenstelling). Voor standaardisatie en testen vereist het CPTG-kwaliteitsprotocol het gebruik van onafhankelijke laboratoria.

Er zijn veel verschillende soorten essentiële olie soorten te verkrijgen. Het overgrote gedeelte word gebruikt in de parfum industrie. Daarnaast word de olie veel gebruikt in de voedingsindustrie als geur&smaakstof. Beide hebben niets van doen met het ondersteunen en herstellen van het lichaam.

Pas als de olie op therapeutische basis is geproduceerd draagt deze bij aan de gezondheid van mens en dier. En wanneer de olie het keurmerk CPTG® draagt, is er betrouwbaar onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de olie.

Het verschil zit in de productie van de olie en groeiproces van de plant.


 

CPTG® olie is volledig vrij van

  • Vulmiddelen
  • Kunstmatige ingrediënten
  • Pesticiden en andere chemische substanties


Voor alle producten kan je hier klikken.

De waardering van www.purehorse.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1741 reviews.