Log in op je account

Wachtwoord vergeten?

Registreer partner-account

Meer info over jouw persoonlijke Partner Account!

Hier vindt je jouw (financiële) overzicht van al je referral verkopen.

Als je vragen hebt kan je e-mailen naar info@purehorse.nl

FAQ Partner account

Met de gegenereerde Partner URL kan je jouw klanten doorverwijzen naar onze webshop. Zodra de klant op de door jouw verstrekte link klikt, wordt de conversie informatie (koopgedrag) van de klant aan jouw Partner account gekoppeld. Hierdoor wordt automatisch bijgehouden wat de klant koopt en welke commissie jij hierover ontvangt.

Jij hoeft er verder dus niets voor te doen. De tracking gaat automatisch.

Ook als de klant later op onze site komt en dit gebeurd niet via jouw gedeelde linkje, zal de verkoop nog steeds geregistreerd worden op jouw account. Hierover kan je meer lezen onder het kopje “direct link tracking”.

Onze site onthoud de gegevens van de tracking tot 21 dagen. Dat betekend dat tot 21 dagen nadat jouw klant iets bij ons op de site aankoopt (vanaf het eerste moment dat ze bij ons op de site zijn gekomen), er commissie gegenereerd zal worden.

Uitleg over hoe je moet doorlinken via URL

Op het tabblad Partner URLs staat:
Your custom slug is: [jouw naam]
Uw referral URL is: https://purehorse.nl/r/jouwnaam/

Deze link is de link die gaat wilt gebruiken op je eigen website als je naar onze home page wilt verwijzen. Maar kan zijn dat je deze link (de naam) aan wilt passen, want hij pakt automatisch je account naam en dat kan mogelijk je eigen naam (of iets anders) zijn, in plaats van bijvoorbeeld je bedrijfsnaam.

Om de link in de partner URL te veranderen ga je naar het tabblad instellingen.

Op de pagina instellingen staat:
Custom Slug Settings

In het venster bij Custom Affiliate Slug kan je een naam naar keuze invullen (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam) en dan zal er voortaan in de partner URL jouw gekozen naam staan.

Met de generator kan je naar elke pagina van onze site gaan verwijzen. Dus losse producten, blogs of diensten, het maakt niet uit.

De generator vindt je in het tabblad Partner URLs (onder de QR code). Met de generator kan je iedere webpagina link gemakkelijk omzetten in een URL met jouw partner naam er achter. Deze link kan je vervolgens delen met je klanten of op je eigen pagina vermelden.

Je kan de link ook als Hyperlink plakken onder je eigen gekozen woorden op je site of e-mail. Daarmee bedoelen we, als je een tekst schrijft en je wilt bijvoorbeeld een product benoemen zonder de volledige link er in te plakken, dan schrijf je bijvoorbeeld “klik hier” en dan hyperlink je dit met je eigen gegenereerde link.

De QR code is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hij is super handig op folders (dus als je niet per computer informatie met je klant deelt) of op papieren die je je klant meegeeft na een behandeling.

En er wordt automatisch een QR code gegenereerd voor jouw Partner account. Als iemand de QR code scant dan zal het koopgedrag geregistreerd worden op jouw partner account. Super handig!

Onder het tabblad “directe links” staat een venster met daarin Direct Link Domain #1. Hier kan je rechtstreeks naar je site linken (dus typ in het venster je site naam). Als je meerdere site’s hebt, kan je meerdere domeinen opgeven. Nu kan je rechtstreeks naar je site linken en daarmee vervalt de noodzaak om de Partner URL te gebruiken.

Dus, in Jip en Janneke taal. Wanneer een bezoeker van jouw site doorklikt naar onze site, wordt automatisch deze bezoeker geregistreerd op jouw Partner account. Als de klant vervolgens een aankoop voltooit, wordt de commissie verwerkt naar jouw Partner account.

Let op: Er zijn bepaalde webbrowsers,zoals Safari op iOS, die meer beperkingen hebben. Als jouw site bijvoorbeeld http:// gebruikt moet je ook even opletten. Wij gebruiken namelijk https://. Het kan zijn dat het systeem dan het directe partner verkeer niet correct detecteert. Als je twijfelt neem dan even contact op met ons.

Alle aankopen die jouw klant bij ons doet checken we handmatig na. Dit gebeurd aan het begin van elk nieuw kwartaal (we checken dan de data van het voorgaande kwartaal).

Het kan namelijk zijn dat er iets gebeurd met de bestelling (de klant besteld iets wat niet geleverd kan worden bijvoorbeeld) waardoor de commissie kan veranderen. Ook worden bestellingen die betaald worden per bank overschrijving eerst nagekeken of de betaling daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Als de check heeft plaats gevonden zie je de referral terug in jouw Partner account.

In het begin van elk kwartaal zal Pure Horse de commissie van het kwartaal er voor automatisch naar jouw bankrekening nummer uitbetalen. Je hoeft hier niets voor te doen, dit gebeurd automatisch.

Je moet wel je bankgegevens hebben gekoppeld met het Partner systeem, dit is je eigen verantwoordelijkheid.

Doe je dat niet dan volgt er geen uitbetaling omdat het technisch niet mogelijk is.

We e-mailen iedereen één keer, als blijkt dat zijn of haar bankgegevens niet zijn gekoppeld. Indien er hierna (dus het opvolgende kwartaal) nog steeds geen koppeling is gemaakt met ons uitbetaalsysteem zullen we commissies ouder dan 3 maanden niet meer uitbetalen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je bankgegevens goed en op tijd te koppelen. Als er vragen over zijn, dan kan je ons altijd e-mailen.

Belastingen en verzendkosten zijn uitgesloten van commissie. Evenals enkel bestellingen voor eigen gebruik.

Voor elke uitbetaling wordt er een “pay-out fee” gerekend door het betaal systeem. Dit is 7,9% per uitbetaling (van het totaal bedrag). Dit wordt direct per transactie afgetrokken van het totaal bedrag. Als het totaal bedrag onder € 10,- komt wordt er niet uitbetaald (m.a.w. er is een uitbetaal drempel van € 10,-)

Je kunt je opgebouwde tegoed gebruiken om aankopen te doen in onze webshop. Je kunt het tegoed enkel gebruiken voor losse bestellingen, dus niet voor een abonnement (zoals voor de Pure Horse Box). Als je hier geen gebruik van maakt wordt het bedrag uitbetaald zoals in het tabblad hierboven staat beschreven. Mocht je hier gebruik van willen maken, doe het dan zo:

Je mag een bestelling op de site plaatsen en dan kiezen voor “bank overschrijving”. Vervolgens in het commentaar vakje aangeven dat het verrekend moet worden met de commissie die je al hebt. Ik zal dan handmatig de verrekening doen (hou er dus rekening mee dat hier enkele werkdagen overheen kunnen gaan, omdat deze handeling wat tijd kost). Vervolgens zal het bedrag van de bestelling van je “onuitbetaalde verdiensten” worden afgehaald en bij je “uitbetaalde verdiensten” worden gezet.

Daarna zal je bestelling worden verstuurd.

Als je een bestelling voor jezelf plaatst kan je ook commissie genereren. Dat betekend dat je dus feitelijk korting krijgt op je eigen bestelling n.a.v. de commissie rato. Je moet dan via je eigen linkje/QR bestellen (de link die je ook naar je klant zou sturen).

Het is niet de bedoeling dat je alleen een partner account aanmaakt voor korting op eigen bestellingen. Als we zien dat er enkel eigen bestellingen worden gedaan, dan zullen we je partner account beëindigen. Je moet actief doorverwijzen en er moeten bestellingen door jouw klanten worden gedaan. Er moet minimaal net zoveel commissie over bestellingen van 3de zijn, als commissie over eigen bestellingen.

We kijken alvorens het uitbetalen naar deze statistieken en we behouden het recht om ten alle tijden je partner account te verwijderen of geen uitbetalingen te doen over eigen bestellingen.

 

Hier zie je welke producten uitgesloten zijn van het Partner account of welke producten een uitzonderlijke marge hebben ten opzichte van de normale commissie.

Commissie overzicht

Alle producten hebben automatisch 5% marge als commissie.

Alle producten van Metazoa hebben automatisch 10% marge als commissie.

We kunnen in samenwerking met Metazoa meer marge bieden op deze producten. Daar zijn wij heel erg blij mee!

Maar jij hopelijk nog veel meer.

Op deze manier kunnen we samen onze missie voortleven en uitbreiden. Namelijk het paardenwelzijn in Nederland en België vergroten.

We kunnen de Metazoa producten ook gemakkelijk per pallet versturen, dus ook voor grotere orders kan je bij ons terecht.

Pure Horse boxen
Voordeel pakket bokashi & veendrenk
Voordeel pakket mineralen buffet
Alle graszaden
Alle kruidenzaden
Alle organische meststoffen
Alles van Natuurlijk fijner (alle Aloë producten)
Alles van Agrobs en Equifyt
 
Hennep bites 0,5 kg Uitgesloten
Hennep bites 1 kg 4%
Bio Bokahsi 1%
Bio Bokahsi 4%
Bio Bokashi Droog  1%
Bio Bokashi Droog 1%
Ijslands zeewier 1%
Ijslands zeewier Uitgesloten
Sanofor Veendrenkstof 2%
Sanofor Veendrenkstof Uitgesloten
Moeder aarde 1%
Hymalaya liksteen 1%
Keltisch zeezout 1kg Uitgesloten
Hay Play bag 3%
   
   
   

Alle overige gewichten van dezelfde product hebben wel 5% marge.

En Metazoa heeft 10% marge.