Ben jij op zoek naar een baan in de paardenwereld en heb je affiniteit met biologische voeding? Dan is Pure Horse op zoek naar jou!
We zijn momenteel op zoek naar een magazijn medewerker die ons kan helpen om onze voorraad in topvorm te houden en onze klanten blij te maken met hun bestellingen.

Functieomschrijving:
In deze baan ben jij degene die de goederen aanneemt en ze een mooie plek geeft in ons magazijn. Ook pak jij de pakketjes in als een pro – of beter gezegd, als een ware paardenfluisteraar. En zo nu en dan mag je het magazijn een grondige poetsbeurt geven.

Wij zoeken iemand met:

  • Ervaring in een magazijn of logistieke omgeving is een pré
  • Affiniteit met biologische paardenvoeding
  • Oog voor detail en nauwkeurigheid in het uitvoeren van werkzaamheden
  • Een proactieve en zelfstandige werkhouding
  • Een flexibele instelling en bereidheid om te werken in wisselende diensten

Wij bieden:

  • Een leuke en uitdagende functie binnen een groeiende onderneming
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

En als je bij ons komt werken, krijg ook de mogelijkheid om door te groeien in ons bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen. Want bij Pure Horse zijn we net zo toegewijd aan de ontwikkeling van onze medewerkers als aan de gezondheid van de paarden. Want wij zijn niet alleen gek op paarden, maar ook op elkaar. We zijn een klein team en werken nauw samen om onze klanten de beste producten en service te bieden. En net zoals bij een echte paardenfamilie, staan we altijd voor elkaar klaar en hebben we veel plezier samen.

Je zal je snel thuis voelen in deze warme en gezellige werkomgeving. Want bij ons ben je geen nummer, maar een belangrijk onderdeel van ons team. We zijn er trots op dat we een bedrijfscultuur hebben waarin we elkaar respecteren en aanmoedigen, en waar we open en eerlijk communiceren.

Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je jezelf kunt zijn en waar je elke dag met plezier naartoe gaat, dan is Pure Horse de juiste plek voor jou. Kom ons team versterken en word een deel van onze paardenfamilie!

Dus als dit klinkt als jouw ideale baan, stuur ons dan je cv en motivatiebrief naar info@purehorse.nl en wie weet nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.