Terra Pura komt uit Duitsland en is de eerste en enige biologische diervoeding van Bioland kwaliteit. Dit maakt deze voeding bijzonder, maar vooral ook bijzonder betrouwbaar. Oprichtster en dier-natuurgeneeskundige Michaela Fohmann accepteert enkel grondstoffen die voldoet aan de Bioland-richtlijnen.

Bioland biedt meer garantie dan gewone Biologische producten. De richtlijnen voor dit keurmerk zijn namelijk strenger dan de Europese Richtlijnen voor biologische producten.

Inmiddels zijn vele van de producten ook Demeter gecertificeerd. Dit biologisch-dynamische keurmerk is nog strenger op kwaliteit. Dat is absoluut de hoogst haalbare kwaliteit en uniek in Nederland.

Uiteraard is Terra Pura niet alleen BIO, maar ook worden de grondstoffen op geen enkele manier voorbehandeld. Tevens worden er geen verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en andere inferieure inhoudsstoffen toegevoegd.

Het dier word zo niet belast met onnodige toegevoegde stoffen die puur om redenen van houdbaarheid, acceptatie, eetlust en om optische redenen worden toegevoegd.

Alle Terra Pura voeding vindt u hier!

Foto Michaela en teamBio_Bioland150px


Options

Selecteer
De waardering van www.purehorse.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 250 reviews.