Praktische info over je abonnement:

  • De verlenging (en betaling) van de box gebeurd elke maand automatisch, je hoeft er niets voor te doen.
  • De verzending van de nieuwe box gaat ook automatisch. Uiterlijk 2 werkdagen na je originele besteldag ontvang je de box op het door jou aangegeven adres.

Iets wijzigen:

Wil je het aflever adres wijzigen of je abonnement annuleren, dat kan heel eenvoudig via je eigen account op de site. Snel naar je eigen account, klik hier: https://purehorse.nl/my-account-2/

Indien je de datum waarop de box wordt verstuurd wilt veranderen kan je een emailtje sturen naar info@purehorse.nl.

Extra producten bij bestellen:

Als je iets er bij wilt bestellen dan kan dat gewoon via de site. Bestel wat je graag zou willen en klik op “afhalen”  dan vervallen de verzendkosten. Schrijf in het opmerkingen veld, dat je de producten bij je volgende box geleverd wilt hebben. Dan zorgen wij ervoor dat het meegeleverd word.

Vragen?

Als je vragen hebt kan je altijd bellen (06-54967768) of e-mailen (info@purehorse.nl). Je mag ons altijd contacteren over de inhoud van de box, de gezondheid van je paard of andere gerelateerde vragen.

Wij staan voor je klaar!

Mocht je paard iets uit de box niet lekker vinden, dan heb ik de volgende tips voor je:

  • Probeer eerst uit te zoeken wat hij/zij niet lust. Geef alle producten even los van elkaar en meestal word al heel snel duidelijk dat het één specifiek product is wat minder lekker gevonden word.
  • Afhankelijk van het paard kan je dan of een lagere dosering van dit product geven, of het geheel weglaten uit de voeding.
    • Veendrenk, Moederaarde en Zeezout kan je vervolgens in buffet vorm aanbieden (lees hier hoe je dat doet).
    • Hennepbites en moederaarde kan je nat maken/weken, vaak lusten paarden het dan wel.
  • Meng stukjes appel (of iets wat je paard lekker vind) door het voer. Sommige paarden moeten het eerst een paar keer eten voor ze snappen dat het eetbaar is.

Hou er rekening mee dat onze voeding geheel zonder smaakmakers en zoetstoffen is. Hierdoor kan het zijn dat je paard moet wennen aan de smaak. Geef je paard de tijd en neem vooral contact met ons op als het niet vlot. We hebben heel veel ervaring hier mee en helpen je graag!

Lust je paard iets specifieks niet, geef het dan aan ons door, dan zorgen we er voor dat het er niet meer bij zit in de toekomst.