Onze medewerkers

Hier stellen al onze medewerkers zich voor, zodat jij een beeld krijgt bij de mensen achter Pure Horse!

supervisor uurtje, pure horse, casussen

Jantine Steehouder
Oprichter Pure Horse

Jantine is de oprichter van Pure Horse. Ze houdt zich veel bezig met innovatie en ontwikkeling op het gebied van kennis. Zij doet dan ook de consulten en geeft advies aan de hand van anamneses. Verder is ze druk met de bedrijfstechnische dingen achter Pure Horse.
In de afgelopen jaren heeft de volgende opleidingen gedaan: 
  • Helicon – Paardenhouderij (niveau 4, in 3 jaar volbracht) 
  • Blauwe hengst – orthomoleculaire voedingsopleiding
  • Christina Fritz – revalideren met voeding, therapeuten opleiding 
  • Horse Complete – uitmeten met de biotensor
  • Wetenschappelijke stukken samengevat voor Science & Equine
  • Diverse bijscholingen
Hierdoor heeft ze een brede kennis en kan ze samen met jou een gericht voedingsplan opstellen aangepast op jouw paard!

Xara van der Schans
Assistent manager

Xara loopt al sinds 2018 rond bij Pure Horse. Ze is hier begonnen als onze allereerste stagiaire, toen ze stage liep voor haar opleiding MBO dierverzorging. Ze heeft daarna 2 jaar bedrijfskunde gedaan dus heeft ook enige kennis van management. Omdat ze al het langste bij Pure Horse werkt weet ze veel van het bedrijf en de producten. Xara is full-time aanwezig, dus je kunt voor vragen altijd bij haar terecht! Haar vrije tijd spendeert ze bij haar paard Jay, waarmee ze ook wedstrijden rijdt. 

Jasmijn Plat
hoofd inkoop en abonnementen

Jasmijn werkt sinds eind 2019 bij Pure Horse, na Xara werkt ze hier het langst. Ze doet de inkoop en houdt zich veel bezig met verbetering van de boxen en processen binnen de abonnementen.
Zelf is ze erg geïnteresseerd in duurzaamheid, studeert Global Sustainability Science en verzorgt haar eigen paard Ali zo natuurlijk mogelijk. Haar werk bij Pure Horse sluit hier goed op aan!

 

Amber Krijnen
media en marketing

Amber heeft een achtergrond van HBO Film en Audiovisuele Media en MBO Paardenhouderij. Ze verricht verschillende werkzaamheden voor Pure Horse. Bijvoorbeeld editingwerk voor de social media en marketing. Thuis is ze bezig met het maken van een paddock paradise voor 6 paarden, waarvan er 3 van haarzelf zijn. Ook geeft ze les aan kinderen en jongvolwassenen in grondwerk, loswerken en vrijheidsdressuur.

Myke Steehouder
administratief medewerker

Myke is de zus van Jantine en werkt tijdelijk bij Pure Horse. Eigenlijk is ze werkzaam in de theater en musical branche, maar inmiddels maakt ze zich ook nuttig achter de schermen van Pure Horse. Van administratie tot video’s editen voor webinars. 

beau dijkema
magazijn en bestellingen

Beau is te vinden in het magazijn van Pure Horse en doet er alles aan om de bestellingen klaar te maken voor verzending. In haar vrije tijd is ze veel bij haar pony Sereen en rijdt spring- en eventingwedstrijden. 

anne claar

anneclaar boissevain
magazijn en bestellingen

Anneclaar is ook een zusje van Jantine. Ze pakt bestellingen in en helpt daarnaast met het tekenen en design van afbeeldingen op onze website. Ze heeft namelijk niet echt iets met paarden, maar is wel erg creatief!

Eva
Klantenservice e-mail

Eva heeft veel verstand van paarden en beantwoordt met alle liefde al jouw vragen via de e-mail!

Oud-stagiares

Hier vind je mensen die bij Pure Horse stage hebben gelopen.

Djanai Impelmans

Shelley Meeuwsen