Ontdek ons voer

Wij gebruiken alleen de allerhoogst haalbare kwaliteit biologische grondstoffen voor onze voeding. Daarnaast worden de ingrediënten niet bewerkt. Er wordt bijvoorbeeld geen brok van geperst en ook de bloemknoppen, bladeren, steeltjes zijn allemaal intact. Dat ligt immers het dichtste bij de natuurlijke behoefte van het paard.

Pure horse abonnementen biologisch box

Wat kun je zoal in de box vinden?

Bijvoorbeeld de Iedere Dag mengsels en Fit in het Voorjaar van Terra Pura, maar ook de kruidenbooster, Keltisch zeezout, zonnebloempitten, luzerne, rozenbottels, lijnzaad, veendrenk, hennepzaad, moederaarde, bokashi en aloë vera worden gebruikt. We werken al jaren met alle producten en ze zijn ook allemaal terug te vinden op onze site.

Is je paard ergens allergisch voor? Geen probleem, geef het ons door, dan passen we het abonnement er op aan.

 

Wie stelt de inhoud van de box samen?

Kort en bondig: dat doet Jantine Steehouder. Met haar jarenlange ervaring en de kennis van diverse opleidingen op zak, kan ze een gevarieerd en natuurlijk dieet samenstellen voor jouw paard.

Wil je meer lezen over haar achtergrond, lees dan hier verder.

10885120_903228103054660_9094374731950854934_n 

Waarom de Pure Horse Box?

Check_Mark-512Hoge kwaliteit & uitgebalanceerd

Wij staan garant voor een hele hoge kwaliteit en uitstekende service. Alle producten zijn afgestemd op het paard en de seizoenen, hierdoor voer je altijd adequaat. Het liefste werken we met producten die voorzien zijn van keurmerken. Hierdoor blijven de producten en producenten onderhevig aan strenge controles en kunnen we de kwaliteit goed waarborgen.

Check_Mark-512 Direct contact met de producenten

Onze leveranciers worden zeer nauwkeurig uitgekozen. Enkel producenten die op een eerlijke manier produceren worden geselecteerd. Pure Horse is optimaal op de hoogte van de productieprocessen. Onze producenten zijn helder over alle bestanddelen van de producten.

Check_Mark-512Maatschappelijke betrokkenheid

Milieuvriendelijkheid staat zeer hoog op de prioriteitenlijst. We zorgen er voor dat alle materialen gerecycled/duurzaam/milieuvriendelijk zijn. 

“Voor de liefhebbers die de gezondheid van hun paard op één zetten!”