Evenementen 2018

14 april 2018 – Equiday

Dit jaar hadden we op Equiday een kruiden ruik & raad spel. Het was heel druk bezocht en we hadden heel veel kaartjes in de bak. Het bleek moeilijk om de juiste combinatie te maken en er waren maar 5 mensen die het juiste antwoord hadden. Ook dit jaar mocht ik een lezing geven, dit keer over Detoxen. De lezing was goed vol en na het overkomen van de zenuwen was het een ontzettend geslaagd uurtje.


Evenementen 2017

9 april 2017 – Equiday

Ook dit jaar was weer genieten!  Ook de lezing was goed bezocht. En we hebben weer met vele mensen gesproken over gezonde en natuurlijke paardenvoeding. Onderwerp van de lezing was: Hoe voorkom je voedingsgerelateerde klachten met gezonde voeding? Samenvatting: Het verteringsstelsel van een paard is anders ingericht dan dat van een mens. Om je paard gezond te houden is het belangrijk om te snappen hoe de opname van voeding van `mond tot mest` werkt. Hoe sluit je aan op de natuurlijke voedingsbehoefte van je paard? En wat te doen wanneer de spijsvertering verstoord is? Tijdens deze presentaties nemen we de voedingsbehoefte van het paard onder de loep.


Evenementen 2016

28 t/m 30 dec 2016 – Paard 2016

In de week tussen kerst en oud&nieuw heb ik met Science & Equine een leuke dag gehad op de beurs in Houten. Het team van Science & Equine verzorgde gedurende de dag meerdere lezingen. Ik heb het onderdeel voeding voor mijn rekening genomen. Een goede oefening om voor publiek te spreken en een zeer leuke samenwerking met alle teamleden. Op naar meer!

16 mei 2016 – Paard&Plezier

2e Pinksterdag hadden we voor het eerst een buiten stand. Een heel nieuw avontuur kan ik melden! We hadden namelijk vergeten een dakje op de stand mee te nemen. Gelukkig waren de mensen van Paard&Plezier heel behulpzaam en konden we een dakje lenen. Ondanks de regen en de kou was het zeer geslaagd dag!

Paard&plezier 2016

9 april 2016 – Equiday

Voor de eerste keer op Equiday! Pure Horse & Paarden Osteopathie Praktijk Yaël Tijsma bemande samen een stand. Waarom? Omdat onze visie is, dat zowel het inwendige als het uitwendige paard even belangrijk is voor de vitaliteit van een paard. Door onze krachten te bundelen en samen een totaal pakket aan te bieden, heeft uw paard de beste kans om gezond te worden en te blijven. Deze visie bleef niet ongehoord op Equiday. We hebben ontzettend veel mensen gesproken en vragen beantwoord over voeding en het bewegingsapparaat. Een groot genot en een vreugdevolle dag! Iedereen ontzettend bedankt! & tot volgend jaar 🙂

1
7

Evenementen 2015

21 november 2015 – Evenement Balans Hippique

Pure Horse stond op dit evenement met een marktkraam. Het was een groot succes en heel gezellig! Balans Hippique is een evenement georganiseerd door Vereniging Eigen Paard en samenwerkende professionals in de paardensport (GaitSmartEquicare-Plus en Equipe Paarden verzekeringen). Het is een evenement speciaal voor elke paardenliefhebber die geïnteresseerd is in de gezondheid van het paard en blessureleed wil voorkomen.

WP_20151121_001

10 oktober 2015  – Open dag Pure Horse

De aller eerste open dag van Pure Horse was een groot succes! Het was een zeer feestelijke dag, vol met heerlijk eten, gezellige mensen, leerzame workshops en een lekker zonnetje! De accommodatie was  om door een ringetje te halen, met name door de inzet van alle vrijwilligers. Met grote dank aan onze gastsprekers: