Advies over paardenvoeding en huisvesting

Heeft u vragen over uw weide, de voeding van uw paard of stal/paddock inrichting? Dan bent u bij Pure Horse aan het goede adres. Wij zijn goed geschoold en beschikken over een grote dosis eigen ervaringen. Uiteraard blijven wij ons steeds weer opnieuw verdiepen in de materie door middel van bijscholingen. En schrijven we voor Science & Equine regelmatig samenvattingen van wetenschappelijke voedingsartikelen.

Voor ondersteuning bij vragen bieden we de volgende mogelijkheden:

 • U kunt een e-mail sturen, met daarin een duidelijke uitleg van uw vraag. We stellen het op prijs als u afbeeldingen mee kunt sturen (indien van toepassing). Dat geeft een duidelijker beeld van de situatie.
 • U kunt een voedingsadvies op maat bestellen.
 • U kunt een weide- en/of paddockadvies op maat bestellen.

Tevens beschikt Pure Horse over een voorbeeldlocatie. U bent van harte welkom om langs te komen! Dan kunt u zien hoe de filosofie van Pure Horse er in de praktijk uit ziet. Ook hiervoor kunt u contact opnemen middels telefoon of e-mail.

5 reacties op “Advies over paardenvoeding en huisvesting

  • Pure Horse zegt:

   Hallo Eva,

   Had je mijn antwoord nog via de email ontvangen? Uiteraard is het mogelijk om alleen de breath te bestellen. Het beste kan je even een email sturen hier over.
   Groetjes Jantine

 1. Mary zegt:

  Een client van mij heet een paard met ernstige hoefbevangenheid kan ik hier ook een olie voor gebruiken. en dan bedoel ik meer voor de ontsteking te behandelen?
  Groetjes Mary

  • Pure Horse zegt:

   Hoi Mary,
   Sommige oliën zijn zeker geschikt bij hoefbevangenheid. Echter is het wel beter om eerst even telefonisch (of per email) contact op te nemen. Want bij ernstige problemen is het wel nodig heel secuur te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Ik ben ook in het weekend telefonisch bereikbaar.

   Groetjes Jantine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *