Korting voor Horse In Mind lezers.

10 % korting

op het gehele assortiment van Terra Pura

Code: Horsemanship

Vul de actiecode in bij het winkelmandje om de korting te verrekenen.

Terra Pura komt uit Duitsland en is de eerste en enige biologische dynamische diervoeding van Bioland kwaliteit. Dit maakt deze voeding bijzonder, maar vooral ook bijzonder betrouwbaar. Uiteraard is Terra Pura niet alleen BIO, maar ook worden de grondstoffen op geen enkele manier voorbehandeld. Tevens worden er geen verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en andere inferieure inhoudsstoffen toegevoegd.

Soorten mixen:

Balancers: De dagelijkse complete & natuurlijke aanvulling op ruwvoer

  • Iedere dag No.1
  • Iedere dag No.2
  • Iedere dag No.3

De Iedere dag mengsels zijn puur natuur en bevatten alles wat het paard dagelijks als extra naast ruwvoer nodig heeft. De grondstoffen zijn niet bewerkt, enkel gedroogd en samengevoegd. Daarmee onderscheid deze mix zich van alle andere balancers op de markt!

Er zitten geen granen, melasse of toevoegingen van welke soort dan ook in. Dat is ook niet nodig, want er word geen gebruik gemaakt van restproducten of vulstoffen. Alleen hoogwaardige ingrediënten (bloemknoppen en bladeren bijv) worden gebruikt om tot een volledig en smakelijk eindresultaat te komen. Hierdoor zit het boordevol goed opneembare essentiële voedingsstoffen zoals vitamine, mineralen, vetzuren en aminozuren. Ze komen van nature voor in de ingrediënten die met zorg zijn samengesteld om een compleet aanbod te bieden.

De mixen zijn bedoelt als basisvoeding. Je kan er de conventionele brok, muesli of balancer mee vervangen. Voor recreatie paarden is dagelijks een handje van deze mix voldoende.  Voor paarden in zwaardere training is het een essentiële toevoeging op het rantsoen.

Door ieder maand te wisselen tussen No.1, No.2 en No.3 raakt je paard nooit gewent aan de kruiden die er inzitten en blijft het zijn werking behouden.

Preventief en ondersteunend paardenvoer

De iedere dag mengsels zijn een basis voor een gezond en fit paard, maar ook uitermate geschikt als extra ondersteuning voor paarden met gezondheidsklachten. Daarnaast zijn er diverse andere soorten mengsels verkrijgbaar als het paard extra ondersteund moet worden.

De mixen zijn oa geschikt voor: RAO, COPD, hoefbevangenheid, spierbevangenheid, cushing, koliek en alle aanverwante, zand eten, maagzweren, antiwormen, lever problemen, stress en nog veel meer. Meer informatie is te vinden bij alle producten.

Alle mixen zijn:

✓ 100% Biologisch Dynamisch
✓ Graanvrij, GMOVrij, Melasse vrij
✓ Onbewerkt & zonder toevoegingen
✓ Ondersteund de gezonde darmflora
✓ Vol met vitamine & mineralen die er van nature in voorkomen

Tip! Het is mogelijk de jaarplanning van Terra Pura aan te houden. Hiermee volg je de seizoenen en voer je de juiste planten op het juiste moment. Klik hier voor meer info.