fbpx

Voedingswijzer complete paardenvoeding: Op onze site zijn er enkele verschillende complete voedingen te vinden. Niet voor iedereen is het onderscheid direct duidelijk. Daarom hebben we jullie een handje geholpen om alles op een rijtje te zetten zodat het wat overzichtelijker wordt.

Iedere dag mengsels

Basisvoeding gedurende het hele jaar. Bevat alle dagelijkse benodigde vitamine en mineralen in natuurlijke vorm. Er zitten geen granen, melasse of toevoegingen van welke soort dan ook in. Dat is ook niet nodig, want er word geen gebruik gemaakt van restproducten of vulstoffen. Alleen hoogwaardige ingrediënten (bloemknoppen en bladeren bijv.) worden gebruikt om tot een volledig en smakelijk eindresultaat te komen. Hierdoor zit het boordevol goed opneembare essentiële voedingsstoffen zoals vitamine, mineralen, vetzuren en aminozuren. Ze komen van nature voor in de ingrediënten die met zorg zijn samengesteld om een compleet aanbod te bieden.

Iedere dag mengsels, paardenvoedings, paard, gezondheid, voedingswijzer

* = Gebaseerd op het lichaamsgewicht van een paard
** = Gebaseerd op het lichaamsgewicht van een pony

Kruidenboosters

De Kruidenboosters zijn zeer rijk aan omega 3-6-9 en bevatten absoluut geen synthetische vitamine en mineralen. Volledig natuurlijke vitaminen en mineralen voeding
. Deze waardevolle voedingsstoffen zijn volledig organisch gebonden aan de grondstoffen zelf en kunnen dus zeer goed opgenomen worden.

paardenvoeding, voedingswijzer, paarden, gezond, healthy, kruiden

Let op! De kruidenbooster brok bevat melasse op appelbasis
* = Gebaseerd op het lichaamsgewicht van een paard
** = Gebaseerd op het lichaamsgewicht van een pony

Muesli (winter/zomer)

Biologische winter muesli van Bio-Ron is speciaal geschikt om in de winter te voeren. Het bestaat uit een mix van hele granen en zaden. Tevens word een luzerne brokje en een kernbrokje bijgevoegd om het geheel helemaal compleet te maken. Alle voedingsstoffen die een paard in de winter (naast goed ruwvoer) nodig heeft, zit hier in. Biologische zomer muesli is geschikt om in de zomer te voeren. Dit komt omdat de samenstelling van de muesli is afgestemd op de behoefte van paarden in de zomer.

voedingswijzer. gezond paard, healthy, natural, pure horse

Paardenbrok en granenmix biologisch

De biologische paardenbrok bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E en chelaat mineralen. Ideaal voor paarden die veel arbeid verrichten. De biologische granenmix bevat pure en hele granen, samengesteld in de juiste verhouding. Doordat alle granen in het kaf zitten, word het paard gestimuleerd goed te kauwen. Hierdoor komt er tijdens het eten meer speeksel vrij. Dit heeft een positieve uitwerking op de maag.

pure horse, paardenvoeding, gezondheid, healthy, granen

Wil je meer weten over de voedingswijzer complete paardenvoeding? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Geschreven door: Xara van der Schans

Producten uit ons assortiment passend bij deze blog:

 23,00 incl. btw
 23,00 incl. btw
 21,00 incl. btw
 37,99 82,75 incl. btw
 37,99 82,75 incl. btw
 37,99 82,75 incl. btw
 22,50 69,00 incl. btw
 22,50 69,00 incl. btw
 23,00 incl. btw

 

 

Options

Selecteer

De waardering van www.purehorse.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 154 reviews.